THE ULTIMATE GUIDE TO بیوگرافی سارا باقری

The Ultimate Guide To بیوگرافی سارا باقری

The Ultimate Guide To بیوگرافی سارا باقری

Blog Article

در ۷۰ درصد کارهایی که بازی کردم پدرم بعنوان تهیه کننده و کارگردان بالای سرم بود

مائده دختر دانشجویی است که پس از رخ دادن اتفاقی در زندگیش تغییرات زیادی را تجربه می کند .

این سریال با نگاه متفاوت خود به موضوع جنگ و تمرکز بر پیشرفت‌های فناورانه و دفاعی، مخاطبان را به ابعاد تازه‌ای از این دوران مهم تاریخی آشنا می‌کند.

شینا انصاری کیست؟ بیوگرافی، عملکرد، سوابق اجرایی و علمی

سارا باقری (زادهٔ ۱۳۷۴) بازیگر سینما، تلویزیون، تئاتر و گوینده اهل ایران است. وی فعالیت هنریش را با تئاتر شروع کرد و پس از آن در سریال‌های شبکه استانی گیلان بازی کرد.[۱] او با بازی در مجموعه تلویزیونی افرا (۱۴۰۰) شناخته شد.

نقد و بررسی تلویزیون تئاتر معرفی پیشنهاد خبر ویدیو

سریال افرا جدیدترین سریال تلویزیونی این بازیگر بعد از سریال ملکاوان است که در آن در نقش مائده حضور دارد و مهدی سلطانی و روزبه حصاری نقش پدر و برادر ش را در این سریال ایفا می کنند که عاشق پسری به نام پیمان است

شاید در همان سالها برخی ها می گفتند تو پدرت کارگردان هست و در همه سریال ها هستی و من نمی توانم این را تکذیب کنم به خاطر اینکه قطعا این بستر از کودکی برای من فراهم بود.

سارا باقری همکاری با کارگردانانی چون مهران مدیری را تجربه کرده است. او در سریال «هیولا» نقش کوچکی داشت و در این باره در اینستاگرام خود به آقای مدیری نوشت: «آقای مدیری، بی‌شک بازی مرجع در جلوی دوربین شما، اگر چه کوتاه بود، یکی از لذت‌بخش‌ترین تجربیات کاری من بود.

سارا باقری، زاده‌ی دیار سرسبز گیلان در سال ۱۳۷۴، بازیگری خوش‌آتیه است که در عرصه سینما و تلویزیون ایران می‌درخشد. او که فارغ التحصیل رشته کارگردانی می‌باشد، از سن ۶ سالگی با دنیای هنر و نمایش پیوند خورد و مسیر پرفراز و نشیب خود را از رادیو آغاز کرد.

سارا قبل از بازی در این سریال و ایفای نقش در شخصیت مائده از قبل هیچ آشنایی با گروه تولید این مجموعه نداشته است و با بازی در این سریال بیشتر شناخته می شود.

متن و جملات عاشقانه و دلنشین شب بخیر به انگلیسی با ترجمه فارسی + عکس پروفایل

فیلم سینمایی خون بهاو سوگند ازاثارسارا باقری میباشد که درآن بازی می کند.

عکس؛ سفر در زمان؛ «مرد مصری در حال سیگار کشیدن بر فراز اهرام ثلاثه»؛ سال ۱۳۶۰

Report this page